Post by disbyelychsamel on Feb 23, 2022 3:01:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
از اضافه کردن این همه زباله دست بردارید. تو خیلی تلاش میکنی بازی سرگرم کننده بود زیرا ساده بود و زیاد وقت گیر نبود و جذابیت آن را از بین برده اید. دست از گرفتن پول نقد نیز بردارید، شما مردم را دور می کنید.
یک بازی بیکار واقعی نیست، برای رسیدن به حداکثر مراحل باید توجه کنید. همچنین از گرانی خلاص شدن از شر تبلیغات متنفر باشید. اگر آنها یک حمله خودکار رایگان (مانند یک نسخه آهسته از سوایپ پاور) برای صرفه جویی در انگشتان دست و قابل دوام کردن ساختهای ضربه زدن ارائه میکردند، خوب بود. گفته می شود، همه چیز دیگر بسیار سرگرم کننده است.
دانلودش کردم و همینطور که دارم بازی میکنم از بازی بیرونم میکنه و باید 3 بار ریستارت کنم این کار رو انجام داده
یک راه خوب برای گذراندن مدتی زمان، شما اساساً باید قفل مکانیک های بیکار مناسب را باز کنید، قدرتمند شدن تنها با پول واقعاً گران است، ابتدا از زمان و زمان ویکی استفاده کنید. اگر تصمیم دارید 100 دلار برای VIP خرج کنید، قبل از خرج کردن خردههای کاردستی، سیستم جداسازی را جستجو کنید (همچنین قبل از اولین موردی که در یک مجموعه قرار میدهید، به سطح بالاتری برسانید و آنها را کمی از هم فاصله دهید). اوه همچنین دایرکتوری clan در زمان نوشتن بی فایده است. فقط برای آن از subreddit استفاده کنید.
تراکنش های کوچک بسیار کم است. با این حال، بهبود سیستم خوبی از بازی اول
در حال حاضر این یک بازی بسیار سرگرم کننده است. اما هیچ یک از ویدیوها برای سینه های پری بارگذاری نمی شوند. بنابراین با از دست دادن مقدار بسیار زیادی طلا می توانم شخصیت های خود را ارتقا دهم.3 ستاره تا زمانی که ثابت شود.
به طور کلی بازی واقعا سرگرم کننده ای است و من هیچ مشکلی با آن ندارم اما من واقعاً از 5 ستاره آن لذت می برم و قطعاً توصیه می کنم.
هر وقت روی چیزی ضربه می زنم بالای صفحه می گوید قوری و اجازه نمی دهد دوباره به آن ضربه بزنم
این یک بازی عالی است و من عاشق بازی آن هستم و شما امتیاز کسب می کنید در حالی که بازی نمی کنید یک بازی عالی است و من قطعا آن را توصیه می کنم
عیدی
من علاقه ای به پیوستن به یک قبیله ندارم و توسعه دهنده به وضوح مرا به خاطر چنین احساسی تنبیه می کند. من زمان زیادی را صرف جمعآوری تکههای ساختگی کردم تا پاداشهای تجهیزاتی را دریافت کنم که به من امکان میدهد بر مضرات نبودن در یک قبیله غلبه کنم. بالاخره به نقطهای رسیده بودم که میتوانستم پیشرفت خوبی داشته باشم، و سپس آنها چیزها را "تعادل مجدد" کردند تا سرعت مردم را کاهش دهند. در نتیجه، اکنون یک روز کامل بازی فعال از من طول میکشد تا فقط یکبار اعتبار پیدا کنم! کمی سرگرم کننده بود، اما باید تسلیم شوم.
لطفاً از شر صفحههای عنوان مرحله خلاص شوید یا به ما این امکان را بدهید که از آن بگذریم. آنها در تبلت من بسیار ضعیف هستند! همچنین، بسیاری از چیزها در بازی به خوبی توضیح داده نشده اند، که باعث می شود در مقایسه با بازی اصلی، ویژگی های سبک گوشتی رازآلود داشته باشند. من ممکن است به tap titans tbh اصلی برگردم. و بررسی دیگری در مورد هزینه ضایعات و WOW بخوانید. این مضحک است که به جای سطح یادگاری فردی، هزینه ها به میزان تعداد آثار متعلق به آنها افزایش یابد. من آن هزینه را پرداخت نمی کنم.
اولش خوبه ولی بعدا خسته میشه
این بازی شبیه به بازی ای است که من بازی کردم به نام clicker heroes و با مشکلات مشابهی روبرو است. هیروهای Clicker من را در اواخر بازی باختند و در نهایت به دلیل کسالت آن را حذف کردم. با این حال، این بازی باعث شد من در همان بازی اولیه با تکرار مداوم و کمبود واقعی کار شکست بخورم. میدانم که احتمالاً از کنار تعداد زیادی از محتوایی که پشت آن درب سطح 500 منتظر بودند، گذشتم، اما نتوانستم لذتی را در بازی بیابم که تا آن زمان ادامه دهد.
بازی خوبیه اما هر آپدیت رو باید حذف و دوباره نصب کنم.
من واقعا این بازی را تا اینجا دوست دارم. زمانی که شما پرستیژ هستید می توانید برخی از اقلام خود را نگه دارید و حتی اقلام جدیدی دریافت کنید. این یک بازی سرگرم کننده است
بازی خوبی است، اما با توجه به اینکه اولین بازی نیست، به غیر از مسابقات و حمله قبیله ای زیاد نیست، کمی اساسی است، همچنین تبلیغات شما پس از تماشای مقدار مشخصی به پایان نمی رسد، مشکل اینترنت نیست. وای فای و دیتا را بدون شانس امتحان کردم، باید از بازی خارج شوم تا تبلیغ را حذف کنم، همچنان درخواست تماشای ویدیو را دارد و همچنان ثابت است
بازی عالی و سرگرم کننده است، اما اغلب پیشرفت من را به هیچ وجه ذخیره نمی کند. لطفاً یک نشانگر داشته باشید که به ما بگویید آیا پیشرفت ذخیره شده است یا خیر.
بازی واقعاً سرگرمکننده است، شروع کمی سخت است، اما وقتی از آن عبور کردید، مرحلهای بسیار آسان است. پیشنهاد پخش آن را از pewdiepie دریافت کردم و الان یک سال و نیم است که بازی می کنم. تیم پشتیبانی واقعاً حمایت کننده و مفید است (با تشکر از مارک). 5 سالگی را تبریک می گویم.
Tap Titans 2 タップタイタン: クリッカーゲーム ロールプレイング dcj
اگر سبک reaptative را دوست دارید، بازی سرگرم کننده است، اما به معنای واقعی کلمه باید هر ثانیه را در بازی صرف کنید تا چیزی مناسب داشته باشید.
بازی پس از آخرین آپدیت در صفحه بارگیری از کار می افتد. من حتی نمی توانم وارد شوم تا پشتیبان بگیرم! و هیچ کمکی از پشتیبانی نداشته اند.
چند ماه بود که یک حساب کاربری داشتم، ناگهان بازی از کار افتاد و ALL MY PROGRESS از بین رفت. اگر این یک چیز معمولی است که بازیکنان باید با آن کنار بیایند به این معنی است که بازی بد است، و هیچ راه بهتری برای بیان آن وجود ندارد، هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد.
بازی خوبی است، اما باگ های زیادی وجود دارد و هر بار که بیش از 5 دقیقه بازی می کنم، گوشی من تمام می شود.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Roolipelit thl
فروشگاه پس از به روز رسانی باگ است. الماس خرید، بانک تأیید می کند که کارت شارژ شده است، Play Store خرید را تأیید می کند. بازی از تخصیص الماس های خریداری شده خودداری می کند. حتی پس از چندین بار راه اندازی مجدد.
منظورم این است که خیلی بهتر از سایر بازیهای کلیک کردن روی سطل زباله است و اگر از خودکار خودکار استفاده میکنید، ببینید چه اتفاقی میافتد.
اگر تبلیغات بارگذاری شوند عالی خواهد بود. دیروز با آنها مشکلی نداشتم (روزی که این بازی را دانلود کردم.). امروزه، به جز چند آگهی منتخب، هیچ چیز نمیخواهد بارگذاری شود. سایر تبلیغات باعث میشوند بازی قبل یا بعد از اجرای تبلیغ خراب شود. تا الان از این موضوع خیلی ناامید شده ام. بازی اگر درست می شد بهتر بود. (این پست را به 1 ستاره تبدیل کرد. تبلیغات در هنگام عذاب بدتر بارگیری می شوند. بازی های بهتری را بازی کرد که از تبلیغات استفاده می کردند و هرگز خراب نمی شدند. بازی زباله.)
وقتی به بازی برگشتم به من می گوید برای دریافت سکه های اضافی به یک ویدیو نگاه کنم اما وقتی از تماشای ویدیو برگشتم دقیقاً سکه هایی را که به من قول داده بودند به من نمی دهد. 1.85e238 خواهد بود اما من در نهایت 9.23e237 دریافت می کنم
بنابراین این مسابقات وجود دارد که برای باز کردن قفل باید به مرحله 1000 بروید، بنابراین من تمام هفته را به سمت مرحله 1000 گذراندم، اما ناگهان اطلاعیه ای منتشر شد که به دلیل یک اشکال نمی توانید مسابقات را بازی کنید و باید آن را پاک کنید. حافظه پنهان یا دوباره آن را دانلود کنید تا آن را برطرف کنید. من آنچه را که گفته شد انجام دادم و کش بازی را پاک کردم و وقتی دوباره وارد شدم، فوراً به مرحله 1 برگشتم زیرا شما فقط می توانید به جایی که اعتبار داشتید برگردید. بنابراین اساساً تمام وقت و تلاش ها هدر می رود. FML! 😭
خوبه
بازی عالی. من سال هاست که خاموش و روشن بازی می کنم. تنها مشکل در حال حاضر این است که درآمدهای بیکار به نظر نمی رسد کار کند. نمیدانم که قرار است اینطور باشد یا نه، اما احتمالاً بازی نمیکنم چون کند پیش میرود.
بازی عالی بود تا زمانی که Raids آپدیت کاهش پیدا کرد، حالا من به طور کلی از دست دادن اتصال، ضربه های وحشتناکی می خواهد تا سلاح هایی را بدست بیاورم که تایتان ها رها کنند، بازی به طور کلی در حال حاضر ps. من یک نوت 9 برای بازی دارم، بنابراین اگر در دستگاه من مشکلی ایجاد کند، برای دیگران احساس خوبی دارم.
آیا می توانید این ویژگی را برای برقراری ارتباط در مسابقات اضافه کنید. ما به طور قطع نمی دانیم که آیا BOTS در مسابقات درج شده است یا خیر، زمانی که رتبه شماره 1 را هر از گاهی از ما عبور می دهیم، مدام فشار می دهند. این فقط به این معنی است که ما باید هزینه کنیم پول نقد برای تجهیزات و یادگارها برای افزایش شکاف بین ما..
Tap Titans 2 - Heroes. Clicker Rollenspiele flgv
من در bluestacks هستم، اگر Shift را نگه دارید، خیلی سریع کلیک می کند
اگر می توانم 0 ستاره بدهم، دوست دارم. نیروی بازی نزدیک خودش..
بار نمی شود و باعث می شود به زور آن را ببندم
عالی برای کشتن زمان تا می توانید سریع ضربه بزنید و تا جایی که می توانید بکشید!
بسیاری از اشکالات، شما را مجبور می کند آنجا بنشینید و تبلیغات را تماشا کنید، اما آنها هرگز پخش نمی شوند. قبلاً اگر باعث شود در حین انتظار روی تبلیغ شما را در آنجا بنشینید، به شما جایزه می داد، حالا فقط باعث می شود وقتتان را تلف کنید و فکر کنید آیا هرگز بارگذاری می شود یا خیر، گاهی اوقات فقط پیشنهادها را نه می گویم زیرا ارزش صبر کردن را ندارد!
این واقعا سرگرم کننده است، فقط اگر با کامپیوتر بازی می کنید انگشت شما شروع به درد می کند اگر برای مدت طولانی بازی کنید.
من آن را دوست دارم اما به محتوای بیشتری نیاز دارد
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم نتونستم بازی رو باز کنم
کامل
این یک بازی خوب است زیرا اگر به ضربه زدن یا کلیک کردن روی بازی ها علاقه دارید سرگرم کننده است و هنگام بازی در زمان گم خواهید شد.
بازی دیگر لود نمی شود اگر پیشرفتم را به عقب برگردانم، امتیازم را دوباره تغییر خواهم داد. من از اخراج شدن از قبیله ام خوشحال نخواهم شد.
Make More! – Idle Manager Симулације umtw
بهترین بازی دنیاس