Post by disbyelychsamel on Feb 23, 2022 2:39:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, kterou jsem miloval, dokonce jsem ji šel a koupil si ji v obchodě brill time killer brill game all over 10 out ta 10 for me
Hra je v pořádku. Při závodech má spoustu technických chyb. Některé tratě mají neviditelné stěny Některým autům chybí kola. Navzdory tomu je stále zábavné hrát. Pokud se také nedíváte na reklamy, je těžké ve hře vydělat peníze. Po obdržení licence S jsem přestal hrát. Nechtělo se mi dokončit všechny závody. Zdá se, že pokusit se vymlátit mince bude pro vozidlo s hodnocením S nemožné. Nicméně hratelná hra.
Super 👌
Dobrá hra, ale vůbec ne vybroušená ve srovnání s hrami, které už jsou na trhu tak dlouho, jako jsou skutečné závody nebo jiné hry, jako jsou nfs
Nuda...špatná grafika,špatné ovládání a efekty ukradené z Asphaltu 8,9👏
Doposud pro mě byla tato hra jen potěšením hrát seriózní zábavu a super návykovou hru
Jak se mohu přihlásit přes Facebook nebo Gmail Nemohu to udělat
automobilová hra závodní HD 5 NOVÁ HRA AUTOHRA RACING 3D
Není to špatné, ale více expert z této hry
Acrylic Nails! Simulatie ejyj
ovládací tlačítka pro přechod doleva a doprava musí být větší!
Dokud neplatíte peníze, nemůžete provádět žádné úpravy. Odinstalováno
Wow, tato hra je pěkná
Dobrá hra, ale je potřeba se ještě zlepšit
Street Racing HD Corrida kpa
Hra je skvělá a má dobrou grafiku a hra je velmi návyková a lze ji hrát zdarma, protože je offline. Doufám, že vám to vydrží😁😁😁
Dříve jsem to hodnotil 5 hvězdičkami, ale nyní hodnotím pouze 2, protože vaše herní mechanismy automaticky zničily mé hodnocení PvP. Byl jsem v top 1000 s tříhvězdičkovou stříbrnou ligou, nevím jak, klesl jsem na nulu až na bronz s 19000 žebříčkem. Odinstalováno 👎👎
stále potřebuje zlepšení v jiném oddělení, příliš mnoho reklam, jako by to bylo nuceno vidět, a žádná fair play, protože jsem dostal auto s vyšší hodností (vyšší hodnocení znamená, že je rychlejší), ale přesto jsem byl poražen
Ta hra, pane, tahle hra vás nechá beze slova. Pokud jste hráli asfalt 8, budete vědět, co mám na mysli, když poprvé uslyšíte zvuk asfaltu 8 start race během tutoriálu a když uslyšíte zvuk asfaltu 8, jak skončí. Nevím, jaké další zvuky tito vývojáři zkopírovali, ale jakmile jsem slyšel první dva zkopírované zvuky, věděl jsem, že ty zvuky nebudu moci překonat, protože je uslyšíte na začátku a na konci každého z nich.
Tohle je hra, kterou jsem opravdu chtěl. Dobrá grafika. Dobré ovládání. Pěkné auto a mnoho dalšího.
Právě začal. Zatím žádné bugy.
Lepší na mobil...
Je to jen útržek asfaltu. Auta vypadají, jako by byla převzata z Robloxu, driftování je hrozné, trefíte každou zatáčku a nedostanete dost peněz na každý závod, což znamená, že si nemůžete v garáži koupit auta, která si musíte z nějakého důvodu stáhnout. Pokud někdo zaplatí skutečné peníze, vyhraje. Ale vážně, někteří lidé by si raději užili hru bez hotovosti, než aby dávali peníze do skartovačky.
Je to dobré, ale grafika není tak skvělá, drift není dokonalý
Tuto hru musíte hrát, grafika je úžasná, ústřední melodie je úžasná... dávám jí 100 ze 100. ivy ji neustále aktualizujte, tuto hru milujeme
Předobjednal jsem si tuto aplikaci před lety a myslel jsem si, že tato hra vypadá úžasně a má úžasnou grafiku, protože miluji závodní hry, ale když jsem si ji stáhl, když jsem viděl obrazovku načítání, myslel jsem, že je to docela hrozné, ale hraní hry bylo také hrozné, ovládání bylo není plynulá a grafika a hratelnost byly téměř jako staré počítačové hry, které jsem hrál v roce 2008, jen nevypadalo realisticky jako obrázky zobrazené aplikace. vzhledem k tomu, že se jednalo o aplikaci před registrací, jsem velmi zklamán.
Street Racing HD Racing hmh
Nejlepší dobrodružná závodní hra, miluji ji, world wide friends racing challenge 👍👍👍👍👍teď vidím, že klíče jsou podřízeny písmenům a podle klasických typů aut se dají klíče koupit, např. klíče třídy c pro třídu c auto atd DĚKUJI 👍.
Hang'n w) (táto; velký šéf').?
Tato hra je super
OK
Street Racing HD Balapan ynm
Každá hra reklama strašný
No, podle mého nejlepšího chápání to není, jak řídit, a podle toho, co jsem v této hře viděl, si myslím, že je to ta nejlepší závodní hra, jakou jsem kdy měl, spolu s pouličními závody 3D, protože jsou něco jako to samé, ale pouliční závodění hd má lepší kvalitu a lepší vlastnosti, ne že to není žádný problém, je tam jen pár problémů, mohl jsem vlastně dát 4,5 jako své hodnocení a chci jen poděkovat ivy za to, že tuto hru vytvořila v obchodě Play aby si děti mohly hrát
Tohle je opravdu úžasná hra...😍😍..doporučuji každému, kdo hledá akční závodní hru...😎...díky kluci..za to, že jste udělali úžasnou hru...😚😘
Dobře, hra se občas relativně ZABLOKUJE. Citlivost ovládání na ovládání náklonu je v zatáčkách nejasná. Drift vás zavede do ZDI VĚTŠINY času. Aktualizujte a upřesněte.
Naklápěcí řízení není dobré, rychlost aut je příliš pomalá a grafika je na prd.
Nejlepší hra. Toto je nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál v automobilových hrách. Toto je hra č. 1 v mých automobilových hrách. Ale grafika je jako gta San Andreas aktualizovaná verze pouze na čas.
Tato hra je super úžasná! Hra má dobrou grafiku, ovládání a hratelnost. Také se mi líbí, že mají Hondu Civic Type-r a w motory Lykan Hypersport! Díky moc za vytvoření této hry Ivy! Miluji vše, co je ve hře!
Zkoušel jsem už hodně her ale tohle je nejlepší
Santhosh
Ohhh...... to je úžasné....... pěkná hra.... ale nemohl jsem hrát poslední díl
Stejné staré stejné staré Stejné jako některé jiné "závodní hry" nic zvláštního. A už vůbec ne HD. Hry, které jsou venku 2+ roky, mají lepší grafiku.
Street Racing HD Състезателни bdf
Je to velmi zábavná hra, kterou dostanete, abyste získali nová auta a jsem v ní dobrý, takže kde si se mnou hrál, raději si dávejte pozor, protože vás předjedu, ale celkově je to velmi zábavná hra
Je to příliš snadné
Je to nejrychlejší offline automobilová hra, jakou jsem kdy hrál, myslím, že většina offline automobilových her je pomalá, ale tahle je nejlepší.
K mnoha reklamám cesta k mnoha! A nemůžu zadat své jméno, nelíbí se mi, když mě někdo volá (TY), to není moje jméno!!!