Post by disbyelychsamel on Feb 23, 2022 2:36:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončna vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Mad GunZ shooting games online Akció oue
To igro sem prenesel samo za igranje s sestro.....dobro je. Toda poleg nakupa s pravim denarjem potrebuje lažje načine za pridobitev diamantov .
Obožujem to igro, toda ko sem v igri, je grafika nižja in zaradi tega se mi je zaslon dvignil, nato pa ugasnil, sicer je to odličen način za zabavo
1 zvezdica samo zato, ker ko ga igram, moram čakati 1 uro, po 1 uri ne deluje🤬
Mad GunZ shooting games online Акционе hmo
Igra se ne zažene. Kaj lahko storim
Zelo mi je bilo všeč... Šlo mi je na živce, stari, ni hekerjev in ta igra je dobra battle royal igra!! V bistvu je to piksalna različica Fortnite!
Mad GunZ shooting games online Akcijske igre xqd
zabavno, vendar ne zasvoji in potrebuje boljšo grafiko
Grafika je nora in je tako dobra
všeč mi je igra, vendar traja zelo dolgo, da imam dovolj zlata in draguljev za nakup pištole mislim, zakaj so cene orožja tako visoke
zakaj sem obtičal pri nalaganju, ne morem igrati zaradi nalaganja te igre js napaka morda zato, ker je moja internetna povezava hitra, vendar se igra ne nalaga
Dobra igra bi lahko porabila malo več dela na grafiki in dizajnu. Verjamem, da ima igra napako ali napako, ki se zgodi na privzetih zemljevidih in zemljevidih drugih ljudi, da se obtičeš v eni sobi in se samo večkrat teleportiraš v to sobo
iztrgati fortnite
Ali lahko odpravite napako, kjer imam 100 kovancev, piše, da nimate dovolj kovancev, imate samo 2 kovanca in cilj je bil, da ostanejo treni, prosim popravite napako
Cat Jump Arkada krs
Precej zabavno, brez stalnega opozorila, ki zahteva oceno aplikacije.
Ali lahko prosim dodate 1v1 in tako sem bil jezen, ko sem dosegel maksimalno raven, nihče ne pride skorajda nekateri ljudje pridejo, zato moram igrati battleroyal, prosim popravite
Dober koncept slikovne grafike v različnih bojnih načinih.
Sploh nič ne morem izdelati
to je offline battle royal bo poln botov, to je prevara prostora in časa.
Prosim, popravite moj seznam prijateljev, ne vem, zakaj ne morem sprejeti zahteve, že sem dal svoj ID igre na spletni strani mad.gunz, vendar ni popravljeno, zakaj
Mad GunZ shooting games online Toiminta bvp
preveč oglasov :<
dam ji 2 zvezdici, dal pa mu bom 5 zvezdic, a prosim razvijalci mi povejte, kaj naj naredim, ko se zbudim v vadnici grem na mačjo hrano, ampak kaj naj potem naredim
Igra je zelo dobra, vendar je grafika prenizka in še eno stvar lahko dodate elitni prehod v tej igri
Zelo dobra igra je Best gsme ever
Oprosti, ker moram reči, da zapuščam mad Gunz, shrani svoj račun, dokler se ne vrnem
Živjo, ne vem, če je to hrošč, vendar te igre ne morem igrati, ne vem zakaj, ampak vsakič, ko kliknem nekaj, se zruši, prosim, popravite, to aplikacijo bom ocenil s 5 zvezdicami, če to storite
To je dobra igra. Ima veliko načinov. Dajem 4 zvezdice, ker ima grafiko pikslov.
Amzing Naložite si
Vesel sem, da so bile glavne napake zdaj popravljene, vendar pri ustvarjanju zemljevidov še vedno nisem mogel izbrisati stvari, ki sem jih postavil, sicer pa sem to zelo dobra igra in jo bom igral še naprej
Način gradnje ne deluje. Ves čas poskušam postaviti steno na mesto zavese, vendar stena bodisi uhaja z zaslona ali pa mi ne dovoli, da je postavim, prosim, popravite to
Ne morem zagnati igre,,, zataknila se je po koraku 161,,,,, poskušal sem znova in znova, vendar ni delovalo,,,,
Ta igra mi je tako zelo všeč, da me spominja na fortnite in obožujem vse orožje likov in vse o tej igri, grafika je zelo dobra, vse je dobro v tej igri, mislim, oh, všeč mi je v redu, kdor je ustvaril to igro. vau, pravkar si naredil zelo dobro mojstrovino. Včasih samo prisilim druge ljudi, da me ubijejo, tudi zelo žalostno je, kaj se je zgodilo mačku
IDK, zakaj mu dajem 3 zvezdice, vendar sprva ne moremo igrati battle royal, moramo doseči stopnjo 5 in pustolovski način je težak za novega igralca
Iskreno ne vem, kako je to dobil urednikovo izbiro, prva misija kampanje je nemogoča, ker vam na sredini nivoja zmanjka streliva, neizogibno je, da vas v bitki s šefom nenehno mečejo eksplozivi in vam to ne daje nazaj vse medicinske komplete, ki ste jih uporabljali pred smrtjo