Post by disbyelychsamel on Feb 23, 2022 2:33:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute punktide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Ma annan sellele 4, aga noh, sa tead, kui mängid seda mängu, siis saad aru, aga kui sa ei ole seda mängu hästi öelnud, võid saada ükskõik millisele neist ja see on tõesti suur probleem, kas see on tõeline kook, Wyatt, tõesti hea. tõesti hea, see on tõesti hea, kuid see on probleem, teate, et seda nimetatakse
Mäng on täis non-stop-reklaame. Seetõttu ei sobi see lastele.
Mulle meeldib see mäng liiga palju, kuid probleem on selles, et paljud asjad on ruupiate eest
Väga tore mäng aga ainult neid kooke hakkab igav mängima😩aga see on hea mäng👍
Ma ei saa isegi laadimisekraanist mööda. Olen väga pettunud, sest ootasin väga, et saaksin seda mängida. Proovisin isegi desinstallida, kuid see ei töötanud. Desinstallin selle rakenduse.
See rakendus on väga kasulik neile, kes alustavad oma küpsetamist ja väikesed lapsed saavad teada, kuidas seda lihtsalt valmistada 🍰🍹🥧🍘🍒🍓
Lõbus mäng, kuid palju reklaame
suurepärane mäng, välja arvatud see, et ma sain pidevalt teateid, mis ütlesid imelikke asju ja need on üsna jubedad
Ma arvan, et see mäng on üks parimaid toiduvalmistamismänge Play poes, kuid ma tahan lihtsalt öelda, et "kas saate lisada rohkem toiduvalmistamismaterjali?"
Mulle meeldis see väga, kuid meil on sama asja kaunistamiseks rohkem kui küpsetamiseks, ma nautisin hääletamist Hääletusliikumine on suurepärane
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasyon krkz
Gameloft Classics: 20 Years アーケード eda
ma armastan seda mängu enne nii ma armastan seda 😘😘😘😘😘 mingi aeg annab reklaame ma armastan seda nii väga see on väga hea mäng 😘😘😘😘😘😘😘😘😘💯protsent väga hea mäng mulle meeldib see niiii palju parem, kas see mäng on abiks täiskasvanutele ja lastele
see on suurepärane mäng, kuid raske mängida ja staare teenida. Tähtede puudumise tõttu ei saa palju kooke teha
Mulle meeldib see mäng, kuid see ripub keskel ja videod segavad mind ja see on väga vastik.
Peame ostma peaaegu kõik selles mängus, kui tahame mängida. 🤔😬😡Kas meil pole rohkem võimalusi olla.
See mäng on maailma halvim mäng, sest see hangub, kui mängime mõnda aega, siis see ripub 😩😩
Mulle meeldib see mäng, sest seal on palju tasemeid ja üllatav kookide järjekord. Mulle meeldib see mäng
See mäng on hea, aga üks suur asi on see, et enamus asju on lukus, tehes seda🤔🤔aga igatahes hea mäng👏😊
See on väga huvitav mäng, mis mulle kunagi meeldis, aga asi on selles, et osa asjast on lukus 😍
See mäng on väga tore ka tüdrukutele ja lastele.
Ttash
see pole parim, sest sul peab olema raha, mida mul pole, nii et see on ainuke flopp😬😢😢😢
norm
Real Cake Maker 3D Bakery Simulyasiya gae
See on väga lihtne, kuid panin pabertopsi, sest koogikesi on väga raske
See mäng on fantastiline, kuid selles mängus on maksimaalsed asjad lukus.
Mulle see ei meeldinud, sest aja ja andmete raiskamine. Installin pärast mängu laadimist
tore, aga ma arvan, et seal saame kasutada kõiki koostisosi
Real Cake Maker 3D Bakery הדמיה xawu
Mulle mäng meeldis, kuid selle laadimine võtab liiga palju aega
Fantastiline mäng ja me teame, kuidas kooki teha ja kuidas kujundused on ilusad
mulle meeldis, aga kõik asjad on lukus. nii et see pole huvitav
Väga halb mäng, nagu väike laps liiga aeglane ja ei anna juhiseid
See mäng on väga tore 3–8-aastastele lastele, kuid mulle meeldib ka seda mängu mängida jah, seal on ainult kaks erinevat poodi ja me peame seda ikka ja jälle mängima, kuid siiski saate piiramatult kooki kujundada ja julgustada ning saate võidad või kaotad punktid, mis muudavad mängu huvitavaks ja mul on õde ja me võistleme, kes võidab ja kes kaotab, aga ma soovin, et kogu pood saaks lahti ☺
Meie jaoks väga kasulik mäng, saame selle mängu abil kooki valmistada, tõesti see on hea mäng, ma ütlen, et ma armastan seda mängu, mängin siis, kui olen vaba, kuid nüüd mängitakse alati
See on hämmastav. Mulle lihtsalt meeldib see, see õpetab lapsele, kuidas päriselt küpsetada, või tal on küpsetamiseks ideid.
Ma armastan seda mängu, kuid just pulmatort on lähedal ja ma soovin, et see avaneks
See mäng on väga tore, see on väga hea
See on kena, kuid see kasutab andmeid, kuid see on imeline ja maitsev kook.
hea aga palju asju ei ole lahti 🔓 need on lukus 🔒 ja avanevad sularahaga alates. pank 🏦.......sellepärast annan kaks või üks tärni ✨.
See oli super mäng... Mulle meeldib see mäng.. Ma armastan seda ja ärge unustage installida.. 😻😍😍😍👍👍
Väga tore, kuid lukustasite palju tasemeid ja parandate seda raha
Mulle tuleks anda 5 tärni, kuid palju reklaame. Üldiselt hea.
See on väga tore mäng, meil võib olla väga hea kogemus, see on nagu päris mäng, see on väga hämmastav mäng, mulle väga meeldib kooki teha, aga ma ei saa seda teha, aga kui ma olin vaba, siis ma mängin seda mängu ja see on nagu päriselt. koogi tegemine tänan teid selle imelise mängu eest
Hea kogemus ja ma naudin mängu väga ja mulle meeldivad erinevat tüüpi koogid
Mulle meeldib see mäng, kuid enam ei avane enam kooke. thats.why ma annan ainult kaks tärni
Real Cake Maker 3D Bakery Simulatsioonmängud qea